Bli en cool katt i slokhatt

De senaste åren har i mångt och mycket präglats av att slokhatten tagit över på modescenen. Den syns överallt i bloggar såväl som på gatan och i de stora magasinen. Det råder heller ingen tvekan om att den kommer att fortsätta dominera till hösten och man behöver inte vara rädd för att den ska sluta vara trendig, om man funderar på att investera i en.

Till hösten är de absolut snyggaste färgerna på huvudbonaden plommon, vinröd och svart medan det inte finns så mycket som slår en beige variant på sommaren.

Musikfestivaler är ett ställe där slokhatten syns frekvent och för att uppnå en sådan look inspirerad av Kaliforniens varma vindar så matchas den snyggast med utsvängda byxor, fransar och mocka. Denna stil passar utmärkt på sommaren. På vintern gör sig gråskala och urbana influenser á la New York bäst, där hatten gör sig fint tillsammans med stora sjalar och chunky boots.

Variationsmöjligheterna är oändliga och att ge sig ut på staden i jakt på den snyggaste slokhatten är därför ett hett tips!