Smart shopping för damerna

shutterstock_126762269

Så klart är det inte bara herrarna som ska shoppa smart. Även damerna kan lära sig ett och annat om hur man bygger upp en bra garderob med lite av varje.

Accessoarer

Köp in lite mer accessoarer till dina kläder. Här kan man plocka fritt efter ens eget tycke. Men vi rekommenderar att man alltid ha en silverkedja och matchande örhängen och armband. Vill man, eller måste man, klä sig lite mer klassiskt och högtidligt kan man aldrig göra med med stilrena silversmycken.

Utöver det kan man kombinera sina kläder med läder, plast, juveler, plastpärlor eller vad man vill. Roliga accessoarer får varje utstyrsel att bli lite bättre och lite snyggare.

Underkläderna

En av sakerna som gör en utstyrsel komplett är det som finns under kläderna. Om dina underkläder är obekväma eller sitter dåligt, kommer det att kännas eller synas. Underkläder som är för tajta kommer att skapa valkar och gropar i huden så man inte kan ha tajta kläder. För stora underkläder bylsar sig runt kroppen och skapar också valkar.

Har man större storlekar eller stor byst kan det vara svårt att hitta rätt storlek i de stora kedjebutikerna. Mät runt kroppen så du kan följa storleksguider, och ge dig sedan ut på nätet för att hitta stora storlekar på underkläderna.

Basgarderoben

Alla kvinnor ska ha ”den lilla svarta” i garderoben. En stilren, simpel klänning som kan bäras närsomhelst. Ett par sköna byxor, i stretch eller denim, är också en kameleont när det kommer till outfits. Längre linnen och tunikor kan användas året runt och en och en annan härlig skjorta gör vardagen lite mer bekväm. Börja med basfärger och jobba sedan upp till plagg med tryck, detaljer och i starkare färger för att bygga upp en klädsamling som passar din personlighet och som kan varieras i det oändliga.