Snygga accessoarer under vintern

shutterstock_265250882

Känns det som det saknas saker i ditt smyckeskrin? Eller har dina smycken bli tråkiga och gråa efter för mycket användning? Årets accessoartrender kommer att göra dig väldigt glad.

Pråligt är bättre

När det kommer till halsband och väskor får man gärna köpa allt lite mer pråligt. Du kan kombinera glitter med juveler, läder med latex, neonrosa med turkos och så vidare. Samma trend som dök upp under 2007 är därmed tillbaka. Visa exakt vad du älskar med mode på en enda väska. Du kan se ett bra exempel på bon.se.

När det kommer till halsband ska de gärna vara stora. Det finns flera alternativ hos www.milasilver.se där du kan kombinera klassisk mässing eller silver med vinterns trender.

Satsa på höjd

Kolla i garderoben. Skor är en bra accessoar till alla kläder och i år ska de vara höga. Om du bara har lågklackat i garderoben är du helt ute, gå och köp ett par decimeterhöga klackar i en glad färg. Under vintern är det så klart svårt att vandra runt i högklackat, men på festligheter eller en finare middag är det helt rätt oavsett årstid.

Ringar och örhängen

För dig som älskar att bära ringar ska det också vara lite större modeller till slutet av året. Örhängen likaså. Var försiktig med hur du kombinera allt så det inte blir en stor prålig fest över hela kroppen. En stor ring med en prålig väska passar utmärkt, men inte alla saker på en gång. Ett par hängande örhängen går ihop med ett mindre halsband.

Skinnhandskar

Skinnhandskar är enligt många den ultimata vinteraccessoaren oavsett kön. De är både extremt vackra och har dessutom ett enormt praktiskt värde. En bra handske håller värmen bra utan att kännas instängd. Man bör dock tänka på att en skinnhandske i promenadstil inte är gjord för att ”leka med i snön”. Lädret är tunt och inte impregnerat för att tåla väta. För grövre läderhandskar så finns det läderbalsam som återfuktar lädret. Detta är dock inte alltid passande för promenadhandskar då det lädret kan bli flammigt.

Mössor

Även om det finns de som inte gillar mössor så går det inte att argumentera bort deras praktiska värde. Väljer man rätt och den matchar bra till utstyrseln kan de dessutom vara en helt perfekt accessoar. Metro mode listar i denna artikeln nio exempel på vad som gäller för män denna vintern.